Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní dovolenou zpěvačka Monika Absolonová (47) strávila se svým přítelem Vráťou na řeckém ostrově Kréta. A soudě podle fotek, užila si ji naprosto skvěle. Vy si užijte pohled na Moničinu postavu, kterou v plavkách vystavovala horkému balkánskému slunci.

Moniku známe jako elegantní dámu ve večerních róbách, často ji vídáme v pestrých muzikálových kostýmech, nebojí se ukázat v civilu, v džínách a teniskách, ale jen v plavkách, zachycenou oddávaje se relaxaci v bazénu, tak jsme Moniku doposud neviděli. Až nyní. A je to pohled pro bohy, dere se do úst při spatření Moniky, kterak se v duhových plavkách ráchá v hotelovém bazénu, z něhož je luxusní výhled do okolí.

Na snímcích odhalila nejen svou postavu, ale také obličej, který se ve dnech volna nesetkal s líčidly. Jednou v bazénu, podruhé při odjezdu zpět do domoviny. „Tak to je pět ráno a my se chystáme na odjezd z hotelu... Takhle mě vidí jen můj přítel a rodina - a teď vy,“ napsala Monika k fotce, na níž je zahalena jen do osušky a na nose má posazené výrazné brýle. Dioptrická skla či čočky jsou pro ni ostatně nutností. „Nevím, jestli to víte, ale bez čoček nebo brýlí nemůžu ven,“ svěřila zpěvačka svým fanouškům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám