Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Šulcová (†76) opět všem dokázala, že opravdu nepatří do starého železa. Dokonce se nebála zapózovat na krásných portrétních fotografiích, na kterých vypadá ve slušivých kozačkách i sáčku jako šarmantní dáma, jíž nechybí elegance a přirozený sexappeal.

Snímky vznikaly pod taktovkou fotografky Lenky Hatašové a Jana Šulcová si je velmi pochvaluje. „Lence jsem pózovala asi před dvěma měsíci, je to moje dvorní fotografka a už bych snad ani nechtěla fotky od nikoho jiného,“ řekla Super.cz spokojená herečka.

Diváci si Janu Šulcovou pamatují zejména z oblíbené „komedie století“ S tebou mě baví svět, kde si střihla roli maminky Kateřiny Horákové. Od té doby uplynula řada let, ale Janě Šulcové to pořád moc sekne a dalo by se říct, že s věkem zraje jako víno. Ne vždy ale kolem sebe rozdávala úsměvy.

Herečka, která v mládí nikdy neměla problémy s váhou, přibírala kvůli lékům na štítnou žlázu, po nichž se jí navíc nepříjemně nafukovaly tváře. Poté, co před rokem léky konečně mohla vysadit, buclaté tvářičky zmizely jako mávnutím kouzelného proutku a herečka opět září se svým typickým milým úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám