Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

A je to tady! Nejpřitažlivější tuzemská jazzová zpěvačka o sobě znovu dává vědět. Majitelka sytého altu a především naprosto fantastické dekoltáže, kterou už se jednou nebála pochlubit, Barbora Swinx Řeháčková se ukázala v plavkách. Uznejte sami, že je to parádní podívaná.

Pětatřicetiletá Barbora je šťastně zadaná, randí se skvělým muzikantem a hvězdou seriálu Prima sezóna.  Zpěvačka je šikovná po všech stránkách. Jako terapeutka provádí masáže lávovými kameny, relaxační masáže, anticelulitidní masáže a manuální lymfodrenáž. Do její péče se na jedné z pražských klinik estetické medicíny svěřila například herečka Iva Janžurová. „Nejenže naprosto krásně vypadá, ale ještě je šikovná,“ prohlásila bez stopy závisti populární herečka.

Ti, co by rádi kromě výstavního exteriéru zhodnotili i pěvecký projev sympatické černovlásky, mají šanci. Už dnes vystoupí s Lee Andrewem Davisonem a Janáčkovou filharmonií od 19.00 hodin v Ostravě s koncertní úpravou Gershwinovy jazzové opery Porgy a Bess. Zítra si ji můžete poslechnout v rámci Neuroimunologického sympozia v Olomouci.

Pravidelně vystupuje i v Praze. „Slyšet mě můžete například v Bílém koníčkovi nebo v jazzovém klubu Agharta v Praze, kde vystupuji pravidelně s kapelou Petr Kroutil Orchestra. Stačí sledovat mé webové stránky,“ uzavřela usměvavá Bára.

Reklama

Další články

Načítám