Hlavní obsah
Článek

Bude jí pětadvacet a rozhodně se nechystá vylétnout z rodného hnízda. Dcera Dalibora Jandy (71) nejen, že stále bydlí u rodičů, ale otce doprovází i do společnosti: "Teď je to moderní, ne?" smála se Jiřina Anna Jandová.

"Mám sice svůj byt, ale je před rekonstrukcí a nějak se mi do ní nechce. Nemám ani nikoho, s kým bych se chtěla přestěhovat. Skončil mi dlouhodobý vztah a nikdo nový se zatím nenašel, i když bych tím udělala radost i rodičům," přiznala mladá zpěvačka.

Zatím si užívá, že jí maminka pořád pere a vaří, i když v kuchyni se prý občas vystřídají. "Máme velký dům, mnohdy se ani nepotkáme. Ale jsem třeba zvyklá říkat, kam jdu a s kým, protože nikdy nevíte, co se může stát," míní.

Rodiče jí tak trochu lustrují i návštěvy. "Nemusím se pochopitelně dovolovat, zda si mohu domů někoho přivést, ale naši jsou zvědaví a chtějí se s návštěvou seznámit," přiznala. A proč chodí s tátou do společnosti místo maminky? "Máma občas jde, ale na půl roku jí to stačí. Ke světu šoubyznysu nepřilnula, je spíš introvertní a třeba krásně maluje, jen nemá potřebu se s tím někde chlubit," dodala Jiřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám