Hlavní obsah
Článek

Poté, co se Diana Kobzanová (42) vyvázala z každodenního vysílání v rádiu a užila si chvíle odpočinku, se opět střemhlav vrhla do pracovního procesu. Modelka bude fungovat jako zahraniční zpravodaj ve studiu Ligy mistrů, které bude moderovat Libor Bouček.

Prostořeká dračice bude navštěvovat fotbalové svatostánky po celé Evropě, odkud bude přinášet informace hlavně ze zákulisí fotbalového dění.

„Netajíme se ambicí přinášet divákům fotbal trochu jinak, než jak byli doposud zvyklí. V žádném případě nechceme z Ligy mistrů dělat kabaret, fotbal jako takový rozhodně budeme prezentovat se vší vážností a důležitostí, ale zároveň chceme našim divákům více přiblížit životní styl, kterým fotbal sám o sobě rozhodně je, a také chceme akcentovat veškeré emoce, které fotbal provázejí,“ říká Petr Vladyka, programový ředitel Primy Cool, která bude pořad vysílat.

Právě dnes bude mít Diana obzvlášť napilno, jelikož ji čeká vstup do zpravodajství TV Prima, do VIP zpráv a do zmíněného studia Ligy mistrů. „V životě jsem už viděla a zažila ledacos, ale tohle je úlet,“ svěřila se nám Diana a jedním dechem nadšeně dodala: „Byla jsem se podívat na střídačce, na hřišti. Z mých kamarádů snad není nikdo, kdo by nezáviděl.“

Díky své nové práci se Diana Kobzanová včera osobně setkala s trenérem Robertem Mancinim a fotbalistou Davidem Silvou z fotbalového klubu Manchester City. Komu by se zdálo, že dlouhonohá blondýna nemůže mít nic společného s fotbalem, tak se šeredně plete. Kráska v minulosti dlouho chodila s bývalým fotbalovým reprezentantem Martinem Jiránkem, se kterým byla dokonce zasnoubená, takže fotbal se jí dostal hluboko pod kůži.

„Diana jakožto moderní mladá dáma má k fotbalu rozhodně co říci. Nejen proto, že svého času žila s fotbalistou Martinem Jiránkem, ale zejména proto, že ženy k fotbalu prostě patří a rozhodně k němu mají co říci. Otřepané klišé, že neví, co je ofsajd, podle mě dávno neplatí. Přesně tímhle způsobem bychom chtěli akcentovat onen životní styl okolo fotbalu,“ doplňuje Vladyka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám