Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obálce březnového bulvárního magazínu National Enquirer se vyjímá obrovský nápis SPLIT, tedy rozchod. V pozadí jsou pak vyobrazeny tváře manželů Michaela Douglase (79) a Catherine Zety-Jones (43). Na přetřes se dostala i intimní témata jako hercova prodělaná rakovina a společný majetek v hodnotě 300 miliónů dolarů.

Říká se, že na každém šprochu, pravdy trochu, ale jak se zdá, tento plátek se neštítí ničeho, což je vidět i podle dalších témat na obálce, která má nalákat k jeho koupi.

Manželství obou herců podle magazínu prochází po 12 letech velkou krizí. Oba údajně v poslední době žijí odloučeně. Douglas se měl odstěhovat z domu, kde s Catherine a jejich dvěma dětmi Dylanem a Carys žili, do nedaleko pronajatého domu.

To ale samotný pár vyvrací a celý příběh nazývají ‚totální lží', což by potvrzovaly i fotografie z nedávné newyorské premiéry filmu Vedlejší účinky s Catherine v hlavní roli. S Douglasem se k sobě měli snad ještě víc než kdy jindy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám