Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor, herec a producent Jiří Pomeje (†54) se zatím může rozloučit s jakýmkoli jistým příjmem. Po podzimním ukončení svého rozhlasového angažmá na Frekvenci 1, kterou prý opustil kvůli tomu, že mu zakazovali řešit politiku, je tu další ťafka. Podle našich informací dostal padáka i coby moderátor VIP zpráv. „Můžu vám potvrdit, že je to pravda,“ sdělil Super.cz Pomeje.

Ten se ale blíže nechtěl vyjadřovat. „Probudili jste mě. Je mi špatně, tak ležím. Nezlobte se, ale víc vám řeknu až ve čtvrtek. Je ale pravda, že ve VIPkách končím,“ uvedl pro naši redakci Pomeje.

Některé zdroje uvádějí, že vedení televize Prima bylo dlouhodobě nespokojené s Jiřího způsobem uvádění relace plné bulvárního zpravodajství. Také mu prý kolísala sledovanost. „Ke konci vadila rozšafnost, vadilo Pomíkovo okénko, vadilo všechno,“ sdělil nám zdroj blízký televizi.

Fanoušci Jiřího ale nemusejí truchlit. I když nyní na nějaký ten čas přijdou o působení svého oblíbence na obrazovce, tento činorodý mediální tvor se brzy zase určitě nějak uchytí.

Reklama

Další články

Načítám