Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Syslová (67), která v nekonečném seriálu Ulice ztvárňuje Amálii Seidlovou, se trápí se zlomeninou levé ruky. „Upadla jsem nešikovně v parku,“ svěřila se Super.cz. Kvůli nehodě se musí měnit i natáčení.

„Šla jsem s pejsky na procházku. Tak jsem si vykračovala a už to bylo. A to nebyl led, jen sníh. Uklouzla jsem, ležela a zjistila, že ruka je v háji. Strašně to bolelo. Odvolala jsem představení, kde mám hodně akce s rukama. V sádře to budu mít čtyři týdny,“ řekla nám herečka, která se ale naštěstí nemusela vzdát natáčení Ulice.

„Točit se s tím dá, protože se dají udělat záběry bez ruky nebo je schovaná pod kabátem,“ usmívá se šarmantní dáma, která hraje blízkou přítelkyni Rudolfa Hrušínského. „Ruďa je sladkej a rozkošnej. Nikdy se nezlobí, je naprosto v klidu a moc dobře se mi s ním hraje,“ svěřuje se Syslová.

A co v seriálu dál čeká její postavu? „Bude to docela dramatický. Dcera Pešková tam trošičku všechno naruší. Spory, které máme s Peškem, dojdou až do krize,“ svěřila se nám na křtu knihy Ulice: Průvodce seriálem, jíž byla kmotrou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám