Hlavní obsah
Článek

Matka šesti dětí Hannah Willoughby shodila padesát kilogramů, dala se na vzpírání a celkově změnila svůj život poté, co jí bylo řečeno, že je příliš tlustá na to, aby mohla jezdit na koni.

Devětatřicetiletá žena byla na pokraji obezity a uvažovala nad chirurgickým zákrokem, který by jí dopomohl ke snížení váhy, jež se u ní vyšplhala až na 108 kilogramů.

Zlom v jejím rozhodování ale nastal poté, co byla zostuzena na rodinném výletě. V té době byla totiž natolik těžká, že se nemohla společně se svými dětmi zúčastnit vyjížďky na koni, jelikož by ji zvíře neuneslo.

„Strašně jsem se styděla. Nezbývalo mi nic jiného, než běžet s nimi. Byla jsem navíc tak tlustá, že jsem nemohla lézt ani po lanech na hřišti. V parku byl také malý vláček, který vozil návštěvníky. Vypadala jsem jak slon, když jsem se do něj snažila nasoukat,“ uvedla Hannah.

Po velkém ponížení, které prožila na výletě, se definitivně rozhodla, že zhubne. „Byla jsem rozhodnutá, že nepřiberu ani kilogram a že zhubnu přirozenou cestou,“ popsala svůj plán na snížení váhy Hannah.

Milující matka šla tvrdě za svým snem - každý den chodila běhat nebo cvičila jógu a aerobic. Krátce nato si zakoupila nahrávky, u kterých cvičila a pořídila si stroj na cvičení. Ten ale pro časté používání rozbila. Drasticky změnila svůj jídelníček tím, že sladkosti vyměnila za saláty. Když nabyla většího sebevědomí, začala navštěvovat posilovnu, která se nakonec stala její drogou, stejně tak jako vzpírání.

„Změnilo se všechno, nejen má váha,“ uzavírá Hannah, která v současné době studuje a chce se věnovat výživovému poradenství a rovněž touží zúčastnit se soutěže v kulturistice.

Reklama

Další články

Načítám