Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) se rozhodla, že letošní rok začne jinak. Loni prý doslova huntovala svoje tělo, nyní se podle svých slov konečně rozhodla zvolnit. V hlavě má ale už další nápady na nové projekty.

"Miluji svoje povolání, ale někdy mu tak propadnu, že si nestačím ani všimnout, že jsem unavená a mé tělo volá SOS," prozradila zpěvačka.

Jeden den v týdnu dokonce vypne mobil a věnuje se jen sama sobě. I přesto, že si dopřává zasloužený odpočinek, čeká ji už další porce práce.

„Kdybych neměla tu krásnou motivaci práce, která mě čeká, asi by mě netěšila ani ta relaxace, ani volné dny,“ dodává se smíchem Lucie, která před pár dny namluvila komentář k edukativnímu videu pro děti o tom, jak se vyrábí minerálka. A to není zdaleka jediná práce, která ji letos čeká.

Těší se na propagaci nové desky, vystoupení v muzikálu Aida, nový projekt na podporu pitného režimu i velké halové turné, které chystá před Bílými Vánocemi.

„Jsem vděčná za své povolání a za neustálý zájem lidí o mou práci, ale jsem vděčná i svému tělu, organismu i hlasivkám, že to se mnou trpělivě snáší, a protože s vděkem přichází i rozmazlování, mám teď před sebou období, kdy si vše zameškané chci vynahradit,“ uzavřela několikanásobná Česká Slavice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám