Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Blízký kamarád režiséra Zdeňka Trošky (70), který teď slaví mimořádný úspěch s novou komedií Babovřesky, si chtěl z nešťastné lásky vzít život. Mladíček Marek Vala (23), kterého před časem novináři vyfotili, jak vchází k režisérovi do domu, se dušuje, že je heterosexuál, s Troškou nikdy nic neměl, ale je mu vděčný, když mu teď v nejtěžších chvílích pomohl. „Den po premiéře Babovřesek mi zničehonic dala kopačky přítelkyně a přišel jsem zároveň i o práci. V zoufalství jsem říkal, že si to hodím,“ potvrdil Super.cz Troškův kamarád.

„Bylo toho na mě moc, ale takové řeči říká snad každý a nemyslí je vážně. Prostě jsem se trošku picnul a muselo to ze mě ven,“ vysvětluje, jak se na veřejnost dostaly informace, že uvažuje o sebevraždě. S Troškou se zná přes deset let, hrál štěky v jeho pohádce Čertova nevěsta a Doktor od jezera hrochů.

„Nejsem rozhodně žádný přítel Zdeňka Trošky, jsme jen dobří kamarádi. A vážně mě nezachránil před sebevraždou. Když jsem si mu postěžoval, že mě opustila holka, mávl rukou, že takových ještě bude. Psychicky mi hodně pomohl, to je pravda, ale není to tak, že nebýt jeho, jsem už mrtvý,“ dodal mladík, který se během rozhovoru se Super.cz dozvěděl, že získal nové zaměstnání, a znovu tak bude vykonávat povolání zámečníka.

Reklama

Další články

Načítám