Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Modelka a příležitostná herečka Nikol Moravcová (36) je pro slávu schopná čehokoli. Do povědomí širší veřejnosti se dostala díky reklamě, ve které vystupuje jako zlatokopka. A jak se zdá, je jí i ve skutečnosti. Přestože chodí s expřítelem modelky Agáty Hanychové (38), podnikatelem Markem Šíšou, brousí si zuby zřejmě i na expřítele zpěvačky Dary Rolins (51) Matěje Homolu.

Před několika lety byla neznámou dívkou ze severočeského Mostu. Mezi svými vrstevníky byla málo oblíbená. Přesto ale všichni věděli, jaké jsou její ambice. Chtěla se proslavit a být slavnější, než česká topmodelka Simona Krainová. I když si toto své životní poslání zatím nesplnila, jde si za svým cílem. Po krátkém pobytu v Praze totiž svedla expřítele modelky Agáty Hanychové Šíšu. Nyní má ale větší ambice. Tato mladá zlatokopka se rozhodla zalovit ve vyšších vrstvách, než ve kterých se prozatím se svým partnerem pohybovali. Zalíbil se jí totiž expřítel nejlepší kamarádky Simony Krainové (51) Matěj Homola. Během natáčení reportáže pro AXE Tv se totiž před ním kroutila jako malá školačka.

„Měli spolu natáčet video.Místo toho se před ním vykrucovala jako malá holka. Vůbec se nechovala profesionálně. Na Matějovi bylo vidět, že se dost dobře baví. On je ale starý proutník, takže bych se nedivil, kdyby k něčemu došlo,“ svěřil se zdroj, který byl u flirtu přítomný.

Marek Šíša by tak měl bít na poplach. Moravcová se svými ambicemi netajila. Brzy by mu mohly zůstat jen oči pro pláč. Otázkou zůstává, jestli by bylo proč plakat.

Reklama

Další články

Načítám