Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin a jedna z nejoblíbenějších tváří Novy Lucie Borhyová (46) pochopila, že ohledně vztahu s kolegou ze zpravodajství Michalem Hrdličkou (24) už nemá cenu zatloukat a k tomu, o čem si už dlouho cvrlikají vrabci nejen na barrandovských střechách, se rozhodla postavit čelem. „S Michalem jsme spolu už několik měsíců, jsme pár a jsem zamilovaná,“ otevřeně přiznala moderátorka.

Borhyová přiznala, že s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem nežije již víc než rok. Zhruba stejnou dobu se o jejich vztahové krizi spekuluje, Lucie však zatím mlžila a tvrdila, že vztah s otcem jejího syna Lucase je bez mráčku. Teď se konečně rozhodla uvést věci na pravou míru. „S Nikem už spolu rok nežijeme, vycházíme spolu ale výborně. Jsme zkrátka přátelé, kteří spolu mají a vychovávají krásného syna,“ kápla Lucka konečně božskou.

O tom, že je to mezi Lucií a o deset let mladším Michalem vážné, svědčí fakt, že už nového milence představila svému malému synovi. „Lucky syn mne bere jako svého staršího kamaráda, se kterým může dělat všechny ty věci, co kluci v jeho věku dělávají. Je s ním fakt zábava,“ řekl Hrdlička, který vychází nejen s Lucasem, ale také jeho tátou. „Niko se s Michalem znají a vycházejí spolu naprosto v pohodě,“ dodala Borhyová.

K celé záležitost se vyjádřil také Papadakis. „S Luckou jsme skvělí přátelé, nemáme spolu žádný problém a naší hlavní prioritou je výchova našeho potomka, ve které se pravidelně střídáme,“ řekl Lucasův otec. Až to vypadá, že jsou nakonec všichni nadmíru spokojení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám