Hlavní obsah
Článek

Internetový obchod www.4home.cz se specializuje na prodej všeho, co potřebuje váš domov i zahrada. Vedle širokého sortimentu vybavení do kuchyně je to zejména velký výběr originálního bytového textilu, který oživí každou domácnost. Ložní povlečení s originálními motivy, dětské povlečení ve veselých barvách, deky, přehozy, záclony nebo třeba praktické ubrusy a ještě mnohem víc pro každý domov.

Hřejivá deka nejen pro chladné dny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktická hřejivá deka by neměla chybět v žádné domácnosti. Originální deka je vyrobena z jemného beránka z mikrovlákna, který je velmi hřejivý a měkký – díky těmto svým vlastnostem si ho oblíbí zaručeně každý. Navíc se revoluční mikrovlákno velmi snadno pere, proto je jeho údržba velmi jednoduchá. Moderní leopardí potisk oživí každý interiér, jelikož díky svým rozměrům 150 x 200 cm může deka sloužit také jako originální přehoz.

Stylové povlečení v moderních barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odstíny vínové, růžové a fialové jsou velmi moderní barevnou kombinací. Výhodná sada povlečení Terezie na dvě postele s barevně sladěnými prostěradly zcela promění vaši ložnici v luxusní oázu odpočinku. Na výběr máte ze 2 provedení: můžete zvolit klasickou 100% bavlnu, která je měkká, pružná a prodyšná nebo tzv. polybavlnu, která je lehčí, jemnější a prodyšnější, díky čemuž také rychle schne a snadno se udržuje.

Dětské povlečení pro sladké sny našich nejmenších

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spánek je velmi důležitý zejména pro malé děti a kvalitní ložní povlečení je samozřejmě základem jejich pohodlí v posteli. Povlečení v 100% bavlně s veselými barvami a oblíbenými motivy pohádkových hrdinů, jako je například veselá mořská houba Spongebob, zajistí dětem kvalitní spánek a veselé sny. V klasickém rozměru 70 x 90 cm na polštář a 140 x 200 cm na peřinu.

Záclony - nezbytný doplněk do každého interiéru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S tou správnou záclonou můžete snadno a levně vylepšit interiér vašeho domova. Záclony jsou velmi praktickým doplňkem, protože chrání vaše soukromí, a také zajistí, aby vám zbytečně neutíkalo teplo ven oknem. Stylová záclona Magdalena ve 2 rozměrech 300 x 150 cm a 350 x 175 cm se bude skvěle vyjímat na každém okně a v každém interiéru.

Praktický ubrus pro čisté stolování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ubrusy s teflonovou úpravou jsou v současné době velkým hitem a nezbytným doplňkem do každé domácnosti. Skvěle ozdobí všední i sváteční stůl a díky své voděodolné úpravě zabrání znečištění, což ocení každá správná hospodyňka. Teflonový ubrus v příjemném barevném provedení v rozměru 120 x 140 cm s kontrastními běhouny bude vypadat skvěle při každé příležitosti.

Další články

Načítám