Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krajka je zbraní, kterou ženy od pradávna využívaly ke svádění mužů. Nic není svůdnějšího než žena v krajkovém prádle! Našli jsme pro vás krajkové podprsenky do hlubokých výstřihů, do triček bez ramínek i pod běžný top. V každé z nich budete neodolatelná! A pozor, nyní jsou se slevou 20 %!

Krajková podprsenka do každého prádelníku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne nadarmo je krajka jedním z nejzákladnějších materiálů spodního prádla. I zdánlivě obyčejný kousek dokáže proměnit ve skvost! Proto by krajková podprsenka měla být v každém dámském prádelníku alespoň ve dvou barevných provedeních.

Krajka nepatří jen na košíčky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rády bílou či černou krajku, ale klasické krajkové podprsenky už vás nudí? Podprsenka Appreciating je pro vás to pravé! Krajkové zdobení po obvodu je originálním detailem, který z běžné bílé podprsenky dělá unikát hodný pozornosti. Skvělý střih se přizpůsobí každé postavě a širší ramínka zaručí celodenní komfort.

Krajka patří i do hlubokých dekoltů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nosíte ráda hluboké dekolty a užíváte si obdivných pohledů? S krajkovou push-up podprsenkou s nízkým středem bude váš dekolt ještě úchvatnější než kdy dřív! Podprsenka Helena svým střihem tlačí ňadra k sobě a vytváří tak efekt pevného a plného dekoltu. Saténová stužka je něžným detailem, který vám dodá šmrnc.

Barevná krajka pro dámy, které hledají netradiční kousky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odvažte se – krajka nemusí být jen bílá! Krajkové prádlo v zajímavých barvách vám dodá šmrnc. Podprsenka Marsella dokazuje, jak luxusně může barevná krajka působit. Modročerná, vínová nebo kávová jsou to pravé pro dámy, které už omrzela tradiční bílá a hledají něco originálnějšího.

Odhalená ramena a krajka: supersvůdná kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spíše než na hluboké výstřihy si potrpíte na topy bez ramínek? Ráda si užíváte pocit luxusu? Podprsenka Mystery Bardot je určena právě vám! Padnoucí střih, pohodlí a luxusní vzhled jsou hlavními atributy, které tento kousek učiní vaším nejoblíbenějším. Košíčky jsou potažené prvotřídní krajkou pro luxusní vzhled i pocit. Podprsenku můžete nosit bez ramínek díky silikonovým páskům na obvodu.

Další články

Načítám