Hlavní obsah
Článek

Monika Marešová (49) si chrání své soukromí, nám se ale přesto podařilo nahlédnout do útulného nového domečku, ve kterém vychovává své syny, a kam dokonce dochází i Leoš Mareš (47).

Manželka nejlépe placeného českého moderátora se s dětmi odstěhovala z prostorného luxusního bytu na pražském Smíchově do řadového rodinného domku v Rezidenční čtvrti Botanica v Jinonicích. Přestože je nové obydlí o něco menší, nemůže si změnu vynachválit. Monika si dům zařídila podle svých představ a se zajímavými nápady prý přišel taky Leoš. Aby taky ne, když má moderátor od domu stále klíče a pravidelně své nejbližší navštěvuje.

„Leoš má klíče od domu. Stále jsme manželé a navždycky bude otcem mých dětí," říká Monika.

Zejména teď, když se Marešová vrhla do moderování, jí dává péče o domácnost pořádně zabrat. Domácí práce jsou o to náročnější, že si v ní našli místo i dva „přerostlí“ zakrslí králíci, jezevčík Justy a fenka jacka russella Bibie. Takový zvěřinec často nadělá spoustu neplechy, a moderátorka má tak co dělat, aby byl útulný domek krásně provoněný a zářil dokonalým leskem.

„Miluji voňavý a naklizený byt. Ne, že bych byla nějaký úklidový maniak, ale ráda zkouším různé druhy likvidátorů pachů a dalších čistících přípravků. Moji známí se mé lehké posedlosti občas smějí. Ale zato prodavačky v drogeriích mě hrozně rády vidí,“ smála se Monika Marešová.

„Teď v zimě je to o to horší, že naši psí mazlíčci z procházky na packách přinesou spoustu bláta a pak to roznesou. A to ani nemluvím o tom, když venku zmoknou,“ dodala moderátorka. Jak se vám Moničin domov líbí?

Reklama

Další články

Načítám