Hlavní obsah
Článek

Emma Smetana, která se divákům Novy v roli moderátorky poprvé představila před pár týdny, se rozhodla, že své fanoušky, kterých každým dnem přibývá, potěší sérií fotografií, na nichž se vám představí tak, jak ji neznáte.

Emma, která už před nástupem na pozici moderátorky a redaktorky měla s prací před kamerou bohaté zkušenosti, zahrála si například ve filmu Muži v naději a objeví se také v připravovaném filmu Jiřího Menzela Sukničkáři, na nich pózuje jednou v růžovém topu a botách na extra vysokých podpatcích, podruhé na silné motorce, což je vzhledem k Emminu éterickému vzezření, ještě více podtrženému romantickými šatičkami i účesem, velmi zajímavá kompozice.

Během focení se rozpovídala o tom, jak se jí na jejím novém postu líbí a zda na něm najde i nějaká negativa.

„V práci trávím opravdu spoustu času, ale ten čas ubíhá rychle, protože mě ta práce zcela pohlcuje a baví. Když ale přijdu domů, není se mnou moc řeč, ale postupně se to lepší. Chci se bavit jen o práci, mám toho plnou hlavu, neustále něco řeším,“ svěřila se Emma, která však má oporu ve svém partnerovi.

„Mám štěstí na neuvěřitelně tolerantního přítele,“ dodala sympatická blondýnka, která si, co se objevila na televizních obrazovkách, nemůže na přísun nápadníků stěžovat. Tolerance je proto opravdu důležitá vlastnost, kterou by její přítel měl oplývat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám