Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před devíti lety si odnesla titul nejkrásnější ženy světa reprezentantka Irska Rosanna Davison. Vysoká blondýnka s pronikavýma očima je navíc dcerou známého hudebníka Chrise de Burgha (63). Osmadvacetiletá kráska se živí jako modelka, nyní však kývla na nabídku německého Playboye a pro tento nejznámější pánský časopis se odhalila na plážových fotografiích.

Davison zdobí obálku říjnového vydání. K focení na písčitých plážích s azurovým mořem došlo letos v létě na ostrově Mauricius a trvalo dva dny. Spolupráci si přitom pochvaloval jak fotograf, tak Rosanna, která uvedla: „Byl to úžasný zážitek. Vůbec jsem se necítila nepříjemně. Byla jsem kompletně nahá, ale jsem nadšená, s jakým vkusem to bylo nafoceno. Užila jsem si to až do konce. Všichni z mé rodiny mě v tom rozhodnutí podpořili.“

Podporu údajně vnímala Rosanna i od svého otce, autora světoznámého hitu z roku 1986 Lady in Red. „Chtěla fotit pro Playboy a já s tím nemám problém. Je velký rozdíl mezi erotikou a pornografií a jak sama Rosanna řekla, až bude stará a vrásčitá, bude se na tyhle fotky ráda dívat,“ uvedl zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám