Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (45) bude mít co vysvětlovat. Jestli je opravdu vztah s otcem syna Lucase, Řekem Nikem Papadakisem tak růžový, jak moderátorka tvrdí, má vážný problém. Paparazzi fotografové Blesku totiž Lucii načapali na schůzce s jejím o jedenáct let mladším kolegou, sporťákem Michalem Hrdličkou. A rozhodně to nevypadalo jako jednání kolegů z práce.

Borhyová a Hrdlička spolu strávili nedělní odpoledne. Sraz si dali na parkovišti nákupního centra v Letňanech. Doprovod jim dokonce dělal i Borhyové syn Lucas. Doteky Hrdličky opravdu nevypadaly nevinně. Něžně moderátorku držel za zadeček a ruku z jejího pozadí celou dobu prakticky nesundal.

A zřejmě se neviděli poprvé. Určitě by Lucie neukazovala Lucasovi každého strýčka, kterého zrovna náhodou potká. Fešný sporťák dokonce malému synovi moderátorky nesl hračku dinosaura.

Že by po Michaele Ochotské (39) byla Borhyová další kráskou z Novy přistiženou na záletech? Jsou jen dvě možnosti. Buď je vztah s řeckým podnikatelem Nikem minulostí, jak se už dlouho spekuluje, a Lucie má novou lásku, nebo bude mít moderátorka doma opravdu co vysvětlovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám