Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivan Trojan a jeho žena Klára Pollertová Trojanová společenské akce příliš nevyhledávají. Na premiéře nového českého filmu Davida Ondříčka Ve stínu, v němž si Trojan zahrál hlavní roli, však nemohli chybět. A nedorazili sami. Kromě manželky přišli Ivana podpořit také jeho dva nejstarší synové, třináctiletý František a dvanáctiletý Josef. A nutno podotknout, že potomci se jednomu z našich nejlepších a nejoblíbenějších herců a jeho půvabné manželce opravdu povedli.

Kluci, kteří svým vzhledem nezapřou ani jednoho ze slavných rodičů, dělali společnost mamince Kláře, když táta Ivan musel plnit povinnosti plynoucí ze své nejnovější role cholerického detektiva Hakla, kterou mu na tělo napsal jeho kamarád a partner Marthy Issové, která mu nedávno porodila dceru Františku, David Ondříček.

Z fotek je patrné, že Trojan, jeho žena i synové, jejichž dva mladší sourozence, tříletého Toníka a teprve pětiměsíčního Vašíka nechali manželé z pochopitelných důvodů doma, si akci náramně užívali.

Reklama

Další články

Načítám