Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětatřicetiletá Američanka z Minneapolis Chelsea Charms je nejspíš majitelkou největšího poprsí na světě. Přestože si svá ňadra ještě nenechala oficiálně přeměřit, nikdo by se nejspíš při pohledu na tyto „přednosti“ jejímu prvenství nedivil. Charms, která pracuje jako striptérka, se ve čtvrtek ráno objevila v  pořadu This Morning na televizní stanici ITV a evidentně vyrazila dech i přítomným moderátorům. Její operativně zvětšená prsa však prý stále rostou!

Přestože již nyní každé z jejích ňader váží téměř 12 kilogramů, díky polypropylenovým implantátům, které si žena nechala voperovat a které ještě dlouho po operaci nabývají na objemu, se jí prsa stále zvětšují. Tato operace je již několik let zakázána. Podle Chelsea jí ňadra každý měsíc povyrostou po obvodu o 2,5 centimetru. Přitom není vůbec jisté, kdy se tento proces, který prý probíhá rovnoměrně na obou prsou, zastaví.

Její přítomnost v televizním pořadu vyvolala u diváků velké ohlasy, ale šokovaní byli i moderátoři Ruth Langsford s Phillipem Schofieldem. Těm Chelsea přiznala, že již na škole mívala velká prsa, ale velikost D jí přišla příliš málo, proto podstoupila tuto extrémní plastickou operaci a zvolila polypropylenové implantáty.

Dosavadní rekordmankou s největšími umělými prsy je americká modelka a pornoherečka Maxi Mounds, která má velikost odpovídající zhruba „patnáctkám“.

Reklama

Další články

Načítám