Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) v pondělí oslavila kulaté padesáté narozeniny. Bára svým zpěvem oslňuje všechny fanoušky už pěknou řádku let a za celou dobu, kterou se pohybuje v šoubyznysu, prošla zajímavými proměnami.

Často válčila s kily navíc, radikálně měnila účesy, barvu vlasů a celkovou image. Jednou byla za něžnou blondýnku, podruhé za platinovou dračici, jindy okouzlovala coby brunetka.

Úplně k nepoznání je na fotce z dětství, na které by v obrýlené dívčině poznal Báru Basikovou jen málokdo. Krátce po revoluci se na rozdíl od jiných zpěvaček nebála pózovat na odvážných aktech, za něž inkasovala hodně tučnou sumu. Jak šel čas s Bárou Basikovou, to si připomeňte v naší velké fotogalerii.

Zpěvačka, jež v 80. letech koncertovala nejen s kapelou Precedens, ale i s rockovou formací Michala Pavlíčka Stromboli, se do povědomí široké veřejnosti dostala až jako úspěšná muzikálová hvězda.

Proslavila ji především role Máří Magdalény v úspěšném muzikálu Jesus Christ Superstar, kterou ztvárňovala čtyři roky. Diváci si ji pamatují také z muzikálů Rusalka, Johanka z Arku, Kleopatra či nejnověji Lucrezia Borgia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám