Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Fajksová (34) dokazuje, že si označení nejkrásnější ženy zeměkoule rozhodně zaslouží. O víkendu se na brněnském veletrhu módy Styl a Kabo stala hlavní hvězdou a podmanila si nejen publikum, ale z její krásy se podlamovala kolena i členům realizačního týmu.

My jsme ji zastihli zrovna v momentu, kdy Terezu obskakovali kadeřníci, oblékačky i známý vizážista hvězd Pavel Bauer.

„Spolupráce byla jako vždy výborná, a to především díky skvělému organizačnímu týmu," svěřila se nám Fajksová, která také nemohla vynachválit inovaci předváděcího mola.

Úřadující Miss Earth 2012 zazářila na brněnském výstavišti v retrospektivní přehlídce známé návrhářky Kláry Nademlýnské. „Na podzim se mne pár lidí začalo ptát, proč jsem nikdy nedala dohromady retrospektivní přehlídku. Sama jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, ale ve finále se to ukázalo jako docela dobrý nápad. Přestože se jedná o výběr jednotlivých modelů z různých kolekcí, které k sobě nepatří, tvoří ucelenou řadu a fungují dobře dohromady,“ uvedla Nademlýnská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám