Hlavní obsah
Článek

Zajímavé pokračování má milostná aférka režiséra Ruperta Sanderse (42) a herečky Kristen Stewart (33). Mohlo by se sice zdát, že po zmařené druhé šanci, kterou Kristen dal její dřívější partner Robert Pattinson (37), bude všemu konec, ale opak je pravdou. V současnosti podle deníku The Sun udržuje Pattinson kontakt se Sandersovou manželkou Liberty Ross (34), která také nakonec zálety svého muže nedokázala přenést přes srdce a požádala o rozvod i přesto, že dvojici pojí dvě malé děti.

Přestože Kristen prý Roberta stále bombarduje smskami a snaží se mu dovolat, on je už neoblomný a další návrat je nejspíš z jeho pohledu nereálný a zbytečný. O nějaké bližší pouto mezi Robertem a modelkou Liberty Ross ale také pravděpodobně nemůže být řeč. Robert je pouze galantní a Liberty v těžkém období rozvodu nabídl rameno, na němž se může v případě potřeby vyplakat.

Robertův přítel ale médiím sdělil: „Dost zábavné je, že Robert si o Liberty vždycky myslel, že je úžasná. A to už od chvíle, kdy ji poprvé jako teenager uviděl v magazínu. Mají v plánu se sejít v březnu, kdy budou oba v Londýně.“

Kdo ví, jakou dohru bude tento románek jejich expartnerů ještě mít…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám