Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ať už bude Michaela Ochotská (39) v televizi Nova, které jako jediné slíbila exkluzivní rozhovor o rozchodu s Michalem Exnerem, vyprávět, co chce (asi opět bude mlžit, že k rozchodu došlo před odhalenou nevěrou), jedno je jisté: přítomnosti zámožných mužů se rozhodně nikdy nevyhýbala, a to ani během vztahu s Michalem! Podle zpráv z jejího okolí jí Exner udělal mnoho žárlivých scén a asi nikoliv bezdůvodně. Jenže doteď neměl v ruce důkazy.

Až fotografy týdeníku Spy nafocená schůzka Michaely s tenistou Lukášem Rosolem, který sice ještě nemá šrajtofli zaplněnou úplně k prasknutí, ale už se k tomu díky svým úspěchům nebezpečně blíží, ukázala, že moderátorka Televizních novin asi těžko hovořila pravdu, když prý partnerovi do očí tvrdila, že mladíka vůbec nezná.

„Před pár měsíci, když o jejím úletu s Rosolem psal jako první Super.cz, ji Exner pokryl a postavil se za ni. Už tehdy ale na ni uhodil, protože měl nějaké zprávy o tom, že mu Míša není úplně nejvěrnější. Rezolutně však jakékoliv styky s tenistou popřela s tím, že se s ním ani nezná,“ tvrdí naše sojka práskačka z blízkosti páru.

„Rosol jí na Facebook vypisoval nějaké zamilované vzkazy, což Míša komentovala slovy, že ji miluje spousta chlapů, a že za to nemůže. Odmítala, že by se s ním kdy setkala. Tři měsíce ze svého přítele dělala vola,“ dozvěděli jsme se.

A Rosol nebyl jediným mužem, který se za éry Michal Exnera kolem Ochotské pohyboval. Jednou byla načapána s jistým moravským boháčem v jeho luxusním vozu Bentley a podle našich zdrojů nešlo o žádné plytké kamarádství, ale o mnohem hlubší sociální kontakty. „Kromě toho se Michaela točila také kolem jednoho plastického chirurga. Zkrátka nevěra pulsovala jejich vztahem už od jejich seznámení,“ dodal zdroj s tím, že Exner je žárlivější, než je zdrávo, ale nyní se ukazuje, že měl nejspíš žárlit na co.

Ochotská se nechce do vysílání exkluzivní zpovědi v novém pořadu Prásk k ničemu vyjadřovat, Michal Exner by si raději ukousl nohu, než by svou údajně nevěrnou bývalou lásku nějak veřejně pošpinil. Dokonce redaktora Super.cz několikrát telefonicky prosil, aby už žádné články o jeho vztahu s expřítelkyní nevydával s odůvodněním, že jde o jejich soukromé špinavé prádlo a vzhledem k jistým přetrvávajícím citům nechce, aby se veřejnost podobné věci dozvídala.

„Netoužím po tom, aby se o těch věcech psalo, nikdo z nás z rozchodu tak jako tak nevychází jako vítěz,“ konstatoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám