Hlavní obsah
Článek

Nikdo nepochybuje, že česká krása je úspěšným vývozním artiklem. Jedním z nejslavnějších je pak Karolína Kurková, která se z rodného Děčína dostala k práci po celém světě a ukotvila v městě měst New Yorku. Právě tam bylo možné Karolínu potkat i ve čtvrtek, kdy se vracela do svého hotelu. A jak je vidět, i při běžných pochůzkách bez dlouhé přípravy před zrcadlem, je modelka ztělesněním půvabu.

Karolína se nyní v New Yorku věnuje naplno převážně natáčení nové soutěže hledající budoucí modelky nazvané The Face. V pořadu vysílaném na stanici Oxygen se Kurková spolu s kolegyněmi Naomi Campbell a Coco Rocha objeví v rolích mentorek, které se pokusí dívky ze svého ‚týmu‘ dostat v soutěži co nejdál a pokud možno až na samotný vítězný vrchol.

Klání, které je přirovnáváno k podobnému formátu Tyry Banks Amerika hledá topmodelku, není pro Karolínu ničím novým. Podobnou pozici už si vyzkoušela v německé verzi podobné soutěže Germany’s Next Top Model. Právě zde sklízela Karolína nebývalý úspěch díky své přirozenosti i pohotovým a vtipným reakcím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám