Hlavní obsah
Článek

Bývalá rosnička Romana Jákl Vítová (46) se i přes dvojnásobné mateřství stále líbí spoustě mužům, a tak není divu, že nejen dříve, ale i nyní je terčem zájmu mnoha z nich. Jak se Super.cz podařilo zjistit, pánové z redakcí lechtivých časopisů svedli doslova zápas o to, kdo v současnosti PR manažerku Romanu první úplně svlékne před fotoaparátem!

„Jestli to na mě zkoušeli z takových časopisů? Když se takhle ptáte, tak ano, ozývali se. Nemusela jsem se ale nijak vymlouvat. Zkrátka jsem jim třikrát slušně vysvětlila, že to nepřipadá v úvahu, a počtvrté a dál jsem pokládala telefon,“ reagovala na naši otázku manželka režiséra a herce Petra Jákla, s kterým se nedávno zúčastnila otevření ledové plochy v pražském Europarku.

Většina hezkých českých celebrit podobnou nabídku dostala, ale jen málokterá musela odolávat tolikrát, jako Vítová. „Překvapila mě jejich urputnost, protože si myslím, že v českém showbyznysu máme dostatek krásných žen,“ směje se blondýna, která se tak ochudila o docela slušný balík peněz.

„Ta částka se postupně navyšovala. Od směšných dvě stě tisíc došli k osmi set tisícům a nevím, kam až by zašli. Pro mě ale bylo nejvíc nepříjemné, když mi nějaký cizí pán z takové redakce volal a říkal mi: Paní Vítová, tak aspoň kousek bradavky, kdybyste ukázala…“ popisuje žadonění redaktorů z hanbatých periodik Vítová, která si nyní s rodinkou (dvěma dcerkami) užívá na horách, zatímco taťulda Petr Jákl v údolí poctivě maká.

Související témata:
Časopisy

Reklama

Další články

Načítám