Hlavní obsah
Článek

Jde o promyšlený mediální tah, nebo je vztah Rihanny (36) a Chrise Browna (23) skutečně jako na houpačce? Jeden den se od sebe nemohou odtrhnout a další se chovají, jako kdyby byli cizí. Ještě v neděli večer by jim při pohledu na fotografie z předávání cen Grammy jejich zamilovanost mohl snad každý pár závidět, ale ve středu už bylo zase všechno jinak. Do klubu Playhouse v Hollywoodu přišli oba, ale každý zvlášť. Nakonec se k sobě neměli ani uvnitř, a dokonce se prý viditelně ignorovali a nechtěli k sobě ani přijít.

Podle britského Daily Mailu seděli každý na jiném konci místnosti a bavili se v hloučku několika ‚svých‘ lidí. Rozhodně přitom na sobě nechtěli nechat znát, že jsou z pravděpodobných dalších partnerských rozporů smutní a jen se dál okatě přehlíželi. Ve chvíli, kdy se Rihanny jeden z VIP hostů zeptal, zda si nechce přisednout ke svému příteli, odmítla.

Dvojice je svými excesy proslulá. Poté, co před čtyřmi lety vyvrcholil jejich rozpor napadením a rozchodem, si k sobě postupně znovu hledali cestu. V posledních měsících se přitom stačili znovu několikrát dát dohromady a zase rozejít. Jak dlouho tohle partnerství, které evidentně nikam nevede, budou ještě slepovat?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám