Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mluvíte o hubnutí dnes a denně, ale stále se k němu nemůžete odhodlat? Bojíte se, že dietní režim nezvládnete? Že to opět nepůjde podle představ a kila se vás budou držet jako klíště? Pak byste se měli pustit do dietního programu proteinové diety KetoDiet. Je velmi oblíbená, účinná a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

Proč právě proteinová (bílkovinná) dieta?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkou výhodou proteinové diety KetoDiet je zcela jistě její účinnost a rychlost, která vás bude motivovat. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat (průměrný úbytek je 8kg za první měsíc) a utvrdí vás ve vašem rozhodnutí jednou pro vždy s nadváhou zatočit. Zcela přirozeně a bez chemie. Dalším velkým kladem je utlumený pocit hladu, proto se nemusíte obávat, že budete nervózní, podráždění a že budete mít chuť sníst všechno, na co přijdete, protože jste "na dietě".

Zbavíte se nadváhy a budete se cítit fit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jelikož se dietní program proteinové diety KetoDiet skládá celkem ze 3 jednoduchých kroků, ve kterých konzumujete proteinová jídla KetoDiet, je potřeba zmínit, že cílem není "pouhé" zhubnutí, ale také zdravé tělo a skvělý pocit ze sebe sama. V prvním kroku dochází k rychlé redukci tuků, ve druhém kroku se naučíte správně a pravidelně jíst a ve třetím už si váhu celkem snadno hlídáte sami. Samozřejmou součástí je také zařazení oblíbené pohybové aktivity.

KetoDiet ELEMENT

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta KetoDiet ELEMENT je unikátním produktem v boji s nadváhou a zároveň reperezentuje základní řadu celého dietního programu KetoDiet. Proteinový mix v balení ELEMENT plnohodnotně nahrazuje běžná jídla, obsahuje všechny potřebné vitamíny, minerály a obsahuje i tělu prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny.

KetoDiet ELEMENT CHOCOLATE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mysleli jste si, že si v průběhu dietního režimu nebudete moct dát nějakou tu laskominu? Neplatí to tak docela. Čokoládová varianta KetoDiet ELEMENT určitě pohladí vaše chuťové buňky.

Další články

Načítám