Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se rozhodla nepřidělávat si problémy a poté, co u ní doma nedávno zazvonili pracovníci autopůjčovny a chtěli si odvézt auto, které měla už dávno vrátit, ho nakonec, po prvotním odmítnutí, přeci jen dobrovolně po pár dnech vydala. Podle našich informací ale bylo v takovém stavu, že s ním asi musel jezdit hodně nešikovný řidič, který snad v autě tančil polku s Ivetinou garáží!

„Stav vozidla po předání: Odřené levé zrcátko, odřený a promáčklý levý přední blatník, přední nárazník odřený na obou stranách, navíc proražený a sedřený v prostřední části. Odřený a promáčklý pravý přední blatník, odřené pravé zrcátko, odřené a promáčklé pravé přední i zadní dveře,“ tvrdí jeden ze zaměstnanců televize Pětka, která Ivetě vůz zapůjčila loni v srpnu.

Reakci Bartošové se nám zatím nepodařilo zajistit.

Zpěvačka získala vůz v rámci nadstandardní péče dnes pomalu krachující televize, která se Ivetu snažila na podzim se svou reality show vrátit na výsluní. Pěnice také za pomoci televize výrazně zhubla a zkrásněla, přestala mluvit zmateně a zdálo se, že zvládne i vánoční koncert v Lucerně. Pár týdnů před ním ale opět začala chodit do studia v podivném stavu a nakonec spolupráci se stanicí ukončila. Od té doby se obě strany dohadují, kdo za to může.

Iveta tvrdí, že jí televize nevyplatila velkou část honoráře, a proto prý skončila, zdroje z Pětky se brání tím, že až hvězdě zaúčtují všechny sankce za nedodržení smlouvy, bude jim ještě mnoho peněz doplácet.

Reklama

Další články

Načítám