Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera jsme na Valentýnském večírku nečekaně narazili na Kristýnu Kočí (27). Asi nejvýraznější česká poslankyně neslavila svátek zamilovaných s přítelem, ale společnost jí dělaly nejlepší kamarádky. Důvod byl prostý, blondýnka je totiž už nějaký ten pátek „single“.

„Jsem ráda, že mám kolem sebe spoustu přátel, se kterými můžu vyrazit nejen na večeři, ale třeba i na tento Valentýnský večírek," říká Kočí.

Poslankyně se Super.cz svěřila, že sice nežije jako jeptiška, ale oficiálního partnera už nemá přes rok. „Nejsem nikdy úplně sama," zaculila se Kristýna a jedním dechem dodala: „Vztah ale nemám asi přes rok. Žádný hrdina v mém životě není."

Přestože biologické hodiny Kristýně Kočí tikají, ona prý nepropadá panice a dává celé věci volný průběh. „Jsem přesvědčená o tom, že když člověk něco intenzivně hledá, tak stejně nic nenajde. Vyhovuje mi to tak, jak to je." Na druhou stranu prý Kristýnu mrzí, že se ještě nenašel žádný chlap, který by ji přijal s tím, co její práce obnáší. „Žádný hrdina se ještě nenašel. Chlapi se mě asi bojí," dodává s úsměvem.

Související témata:
Kristýna Kočí

Reklama

Další články

Načítám