Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejedná se sice o příliš originální počin, jelikož atraktivní slavné ženy rády a často fotí vlastní kalendáře, ale minimálně jeden na rok 2013 bude skutečně stát za to. Anglická modelka a herečka Kelly Brook (32) fotky ze svého kalendáře již představila a rozhodně se lze na co těšit. Modelka zvolila barevné snímky a každý měsíc má na sobě jiný sexy model nebo spodní prádlo.

Stovky mužů mohou o vnadné Kelly, která bude zdobit jejich stěnu, pouze snít, ale těch, kteří se mohou pochlubit, že byla tato kráska po jistý čas jen jejich, také přeci jen pár je...

Do roku 2004 Brook chodila s akčním filmovým hrdinou Jasonem Stathamem. Poté tvořila pár s hercem Billym Zanem, s nímž byla i zasnoubená. Poprvé se s ním rozešla v dubnu 2008, ale dali se dohromady, aby se mohli o čtyři měsíce později rozejít definitivně. Od prosince 2010 Kelly randí s hráčem ragby Thomem Evansem. V březnu 2011 Kelly na Twitteru oznámila, že spolu čekají holčičku. O dva měsíce později však modelka potratila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám