Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejúspěšnějších držitelů titulu Muž roku Jan Hájek (31) je momentálně nezadaný a svou znovu nabytou svobodu si náležitě užívá. Po rozchodu s přítelkyní Dominikou se naplno vrhnul do práce a je na roztrhání. Naposled dokonce odhalil své bezchybné tělo v celé své kráse. Lze tedy předpokládat, že další nabídky se jen pohrnou. A nejen ty pracovní.

Přestože je jednatřicetiletý Honza Hájek už nějaký ten pátek single, samotou rozhodně netrpí. Díky své práci projektového manažera v oblasti evropských grantů a dotací létá po celém světě a občas si odskočí k modelingu. O tom, že Honza má co ukazovat, se přesvědčily nejen Češky.

Pohledem na jeho vypracované tělo se kochají i naše západní sousedky. Urostlého sympaťáka si totiž jako jediného modela vybral pro svůj kalendář přední designový výrobce sprchových koutů z Německa.

„Byla to nabídka, která se neodmítá. Sice jsem musel do sprchy pozvat celý produkční tým a fotografa, ale výsledek stojí za to,“ směje se Honza. „Nahota je pro mě přirozenou součástí života, ale není to tak, že bych se svlékal na počkání. Pokud to ale vyžaduje scénář či focení a je to ku prospěchu věci, pak se odhalování nebráním,“ dodává Honza.

Související témata:
Sprchový kout

Reklama

Další články

Načítám