Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World a nyní i nová reportérka společenského pořadu TopStar Linda Bartošová promluvila o údajném románku s moderátorem Leošem Marešem (47). Bulvárními médii proběhly fotografie, kde byli vedle sebe Leoš a Linda nebezpečně blízko a v zákoutí baru si něco velmi dlouho špitali do oušek. Partnerka Mareše Petra Faltýnová (46) byla prý po spatření fotek vzteky bez sebe. Jak to všechno bylo?

"Opravdu o nic nešlo. Ani to nebylo někde náhodou v baru, jak se psalo. Bylo to na výročí restaurantu Coco, kam jsme byli oba pozváni. Normálně u baru jsme se bavili o moderování. Rozhovor trval jen pár minut a pak jsme se zase věnovali svým přátelům," řekla Super.cz Linda, která byla z kauzy velmi smutná.

"Bylo to opravdu o ničem. Já mám svého přítele, Leoš má Petru. Nic se neděje," dodala Linda na Valentýnské párty, kam však vyrazila bez svého partnera, režiséra Slávka Horáka. "Jsem tu pracovně, točím pro TopStar. Můj přítel navíc nemá publicitu rád, je mu nepříjemná. Čeká na mě doma," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám