Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (49) podle svých slov prožívá jedno z nejpříjemnějších období v životě. Prý se jí daří nejen v práci, ale i v soukromém životě. Své vnitřní štěstí se manželka a matka dětí nejlépe placeného moderátora v zemi Leoše Mareše (47) nebojí veřejně prezentovat.

Včera sympatická blondýnka vyrazila na Valentýnský večírek v doprovodu svého nového přítele Jaroslava Peška (36). „Monika chtěla do společnosti, a tak jsem tady jen na chvíli. Čeká nás ještě večeře ve dvou,“ prozradil Super.cz podnikatel a tenista Pešek.

„Jsem romantička a na romantickou večeři při svíčkách se samozřejmě těším. Na druhou stranu primárně nepotřebuju žádný luxus a klidně bych zvládla posezení v hospodě u guláše,“ směje se Marešová, která jedním dechem dodává, že nejdůležitější je přece to, s kým trávíte čas.

Marešovou seznámili s Peškem jejich společní přátelé v polovině prosince loňského roku. Od té doby moderátorka jen kvete. Z uhrančivého sympaťáka není nadšená jen Monika, ale prý i její dva synové Jakub (7) a Matěj (3). „Seznámení už samozřejmě proběhlo. Kluci si rozumí,“ říká Monika. Držíme tedy Monice palce, aby to byl konečně ten pravý.

Reklama

Další články

Načítám