Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více slavných rodičů s dětmi jsme už dlouho neviděli. Monika Absolonová (47), která hraje titulní roli v muzikálu Mary Poppins, vyprávěla na každém rohu, jak je úžasný, že neodolal skoro nikdo ze šoubyznysu a na pražskou premiéru rodinného muzikálu dorazil. Nadšené nebyly jen děti, ale také dospěláci, kteří odcházeli s úsměvem na tváři.

Nás překvapila Markéta Mayerová, když nám představila dceru Agátu, kterou má s další bývalou hvězdou televizní zábavy, již bývalým manželem Slávkem Bourou. Jestli se pustí na pole modelingu, bude v ní mít její jmenovkyně Hanychová pořádnou konkurenci. "Zatím se ale věnuje hlavně aerobiku," prozradila Markéta.

Syna Jakuba vzala na premiéru Vendula Svobodová (52) a jindy hyperaktivní Kubík vydržel až do konce téměř tříhodinového představení. Se synem Arturem přišla Leona Machálková (56), s Toníčkem, který už má první oblek, Tereza Kostková (47). Dcery vzali Martin Zounar (56) i Linda Finková. Jen Petr Kolář (56) si od bývalé manželky syny nevyzvedl a místo toho přišel do Divadla Hybernia se svojí milenkou.

Reklama

Další články

Načítám