Hlavní obsah
Článek

Je to rocker jako hrom, ale stydlín, že byste druhého většího stěží hledali. Vašek Noid Bárta (43) se rozhodl, že už se moc nebude svlékat – připadá si jemně tlustý. Přesto ale způsobil v berounském kšeftu s oblečením menší pozdvižení, když se před zákaznicemi rozhodl vyzkoušet si tričko, a ukázal tak svou vypracovanou postavu. A když si převlékal kalhoty, měl co dělat, aby se v převlékárně za závěsem před zvědavými dámami schoval!

„Fakt nejsem modelína, abych se ukazoval pořád skoro nahatej. Už to nechci dělat. Mám jiný aktivity a doufám, že snad i zajímavější, než je striptýz. A navíc si myslím, že jsem tlustej,“ tvrdil stydlivě Noid, který se po oznámení rozchodu s Eliškou Bučkovou přehnaně rozpařil. Naposledy se na premiéře filmu Zdeňka Trošky rozparádil tak, že snad všechny přítomné musel vidět dvojmo.

„No je pravda, že je toho teď trochu víc, ale to po takových životních problémech občas bývá. Snažím se to aspoň kompenzovat tím, že chodím pravidelně cvičit thaibox. Čím víc budu makat a míň kalit, tím lepší to zase bude,“ věří Noid, který má ale na rozdíl od většiny flamendrů postavu, kterou by většina žen vedle sebe brala všemi deseti.

Bylo to vidět i v berounském outletu, kam si přijel koupit džíny a znervózňoval ho zájem přítomných fanynek. Nakupovat šel asi proto, aby se líbil budoucí partnerce. Jak se ale Noid Super.cz již dříve svěřil, na partnerství to nyní moc nevidí. „Půjde spíš o nějakou kamarádku,“ prozradil s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám