Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bezradně stojíte před zrcadlem a říkáte si, že pevné a štíhlé tvary prostě mít nikdy nebudete? Neházejte, jak se říká, flintu do žita. Díky proteinové dietě KetoDiet a pravidelnému cvičení budete mít své tělo ráda!

Nechte své tuky zmizet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete účinně zhubnout, musíte si uvědomit, že bez úpravy jídelníčku a pravidelného pohybu to jednoduše nepůjde. Existuje ale pomocník, který vám umožní hubnout rychle, příjemně a naprosto přirozeně. Oním pomocníkem je proteinová dieta KetoDiet.

Populární dieta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta je velice oblíbená především v USA, Kanadě a v západní Evropě - konkrétně v Belgii a Francii, kde patří mezi zcela běžně využívané dietní programy. Důvod je jednoduchý. Výsledky se dostavují rychle, průběh diety je velmi příjemný a při dodržení jednotlivých fází a jejich pravidel se nedostavuje jojo efekt.

V čem je KetoDiet jiná?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet je českým příkladem proteinové diety, která nabízí bílkovinná jídla obohacená o nezbytné vitamíny, minerály i o prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. Součástí celého dietního plánu je také konzumace vybrané zeleniny a především výživové poradenství online, které je ZCELA ZDARMA.

Sladké, nebo slané?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet nabízí nejen proteinové nápoje v nejrůznějších sladkých příchutích, ale také velmi chutné proteinové omelety, které plně nahrazují běžná jídla. Obsahují snížené množství cukru a tuků a jsou tak perfektní rychlou večeří, po cvičení nebo jednoduše tehdy, když si je budete chtít dát! Více se o dietním programu KetoDiet dozvíte na www.ketodiet.cz nebo Facebooku KetoDiet.

Další články

Načítám