Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Andrey Kerestešové (39) s Mikolášem Růžičkou (33) trvá teprve pár měsíců, vypadá to ale, že je to mezi nimi opravdu vážné.

Hvězda retro seriálu Vyprávěj už byla dokonce představena rodičům pohledného chlapce a my jsme byli u toho. K samotnému setkání došlo docela přirozeně během křtu Mikolášova prvního sólového cédéčka s názvem Piano v pražském klubu Akropolis. Alternativní umělec si totiž jako kmotry vybral právě své rodiče, kteří v ten samý den slavili pětatřicáté výroční svatby.

„Mikolášův tatínek a maminka o mně věděli od začátku, ale potkali jsme se teprve teď," svěřila se nám herečka, která jedním dechem dodala: „Bylo to moc příjemné setkání. Jsou to skvělí lidi."

Na křtu alba stále známějšího hudebníka nechyběly ani blízké kamarádky Kerestešové. V davu to během koncertu rozjížděla herečka Lenka Zahradnická a objevila se zde i Andreina kamarádka Kristýna Janáčková s přítelem Michalem Škrabákem.

Reklama

Další články

Načítám