Hlavní obsah
Článek

Prudké výkyvy teplot, mráz, přetopené místnosti - katastrofa pro všechny děti i dospělé s atopickým ekzémem. Úlevu hledají všude a většinou stejně skončí s kortikoidy, které krátkodobě uleví, dlouhodobě však přináší nežádoucí účinky. Je tu však nový koncept, jak pečovat o atopickou pokožku, a to přímo od člověka, který se 30 let pomocí kortikoidů bezvýsledně potýkal s dermatitidou.

Protopan® Promašťovací krém

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základ produktové řady Protopan určený převážně pro suchou až velmi suchou pokožku se sklonem k šupinatění a svědění. Díky vhodně zvolené receptuře napomáhá pokožku promastit, zklidnit a následně regenerovat. Neobsahuje žádné parfemační přísady, proto nedráždí. Krém je plněn do unikátního airless obalu (bez vzduchu), proto může obsahovat minimum chemických konzervantů. Krémy jsou vhodné i pro batolata.

Protopan® Promašťovací mléko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lehčí forma promašťovacího prostředku určená k péči o pokožku celého těla. Velmi snadno se roztírá a zanechává kůži vláčnou a hydratovanou. Nanáší se dvakrát denně a jemně se vmasíruje do kůže, ideálně do 3 minut po koupeli, než se póry pokožky uzavřou. Stejně jako promašťovací krém, i mléko je schváleno SZÚ jako bezpečná kosmetika.

Protopan® Probiotika + inulin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy s obsahem odolných živých kultur Bacillus clausii, Lactobacillus fermentum a Lactobacillus rhamnosus. Obsah inulinu zajišťuje, že tyto kultury přežijí jak v samotné tobolce, tak následnou cestu trávicím traktem. Probiotika dnes často předepisují lékaři například při užívání antibiotik pro jejich schopnost obnovy střevní mikroflóry, která je důležitá pro správné fungování kožní bariéry.

Protopan® Omega 3&6

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy s obsahem oleje z hadince jitrocelového, kde je obsah esenciálních mastných kyselin mezi rostlinnými oleji jedinečný, a kde jsou provedeny 2 nezávislé studie přímo na atopicích. Omega mastné kyseliny jsou jedním z mála potravinových doplňků, které při léčbě atopického ekzému dlouhodobě doporučují k užívání sami dermatologové.

Protopan® pH balance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poslední, ale neméně důležitý doplněk stravy z produktové řady Protopan, který obsahuje směs minerálních látek a stopových prvků, jako jsou sodík, draslík, vápník, hořčík, zinek, železo, mangan, měď, molybden a selen. Protože pH pokožky atopiků je vychýlené z normálu, je důležité dodávat tělu látky, které dokáží vrátit pH pokožky do normálu.

Další články

Načítám