Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Kadeřávková, která se do povědomí diváků zapsala svou účastí v reality show Farma, si může do svého profesního životopisu připsat další povolání. K modelce, tanečnici a striptérce přibyla ještě moderátorka. S rétorikou sice bude mít tahle divoká brunetka ještě opravdu dost práce, na druhou stranu tak nějak všichni tušíme, že bezchybný přednes v jejím případě zřejmě nebude to hlavní, čím má diváky zaujmout...

Jelikož nemá Jana nejmenší problém svléknout se a beze studu odhalit své tělo jen v rouše Evině, přijala nabídku na moderování pátečního vydání Red News, které běží na nováckém kanále FANDA. Tam ve své roli odříkává zprávy, ale také postupně svléká vše, co má na sobě.

Že jí shazování svršků půjde jedna radost, divákům předvedla minulý týden, kdy měla premiéru. Zářila však už na kamerových zkouškách. O tom, s jakou ladností umí odhazovat podprsenku, což byl jistě jeden z důvodů, proč byla na tento lechtivý post přijata, se můžete přesvědčit na videu, které pochází ze zmíněné kamerovky.

Reklama

Další články

Načítám