Hlavní obsah
Článek

To, že Petra Janů (71) velmi úspěšně popírá všechny přírodní zákony a vypadá lépe, než když po třicítce sbírala Zlaté slavíky, jsme vám dokázali nejednou. Pro Super.cz nejen odhalila svou bezvadnou figurku v plavkách a ukázala se bez make-upu, ale dokonce prozradila svůj recept na mladistvý vzhled. Fotky, které přinášíme tentokrát, vás ale opět přivedou k úžasu.

V ateliéru Michala Skramuského vznikly fotografie, na kterých rocková i popová diva pózuje například v korzetu nebo v upnutém trikotu, takže jsou naprosto viditelné její sexy křivky.

Skutečný věk by Petře hádal jen málokdo. Sama zpěvačka je s výsledkem focení více než spokojená. „Fotky se mi velmi líbí. Jestli se hodí k mému věku, tím si ale úplně jistá nejsem,“ směje se potutelně Petra, která profesionální focení bere vždy jako nutné zlo.

Po odpočinkových prázdninách zpěvačka opět naskočila do pracovního kolotoče. „Koncertuji a připravuji se na své velké podzimní turné, které bude mít sedmnáct štací. Taky ke svým kulatinám natáčím pro jednu televizi dokument,“ svěřila se nám Petra, která letošní šedesátku oslaví přesně v den narozenin s kamarády a fanoušky pompézním koncertem v pražské Lucerně.

„Pozvala jsem si kamarádky Evu Pilarovou a Martu Kubišovou. Velkou radost mi udělal Ota Petřina, který před lety stál u mých začátků a přijal mé pozvání,“ svěřila se s nadšením Petra. Ti, kteří by náhodou nestihli živý koncert, nemusejí zoufat. Proslýchá se, že trojnásobné Zlaté slavici vyjde na podzim reprezentativní retrospektivní kolekce její tvorby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám