Hlavní obsah
Článek

Příkladem ženy s úspěšným životem už od samého narození by mohla být dnes osmadvacetiletá Rosanna Davison. Nejen, že se narodila slavnému britskému zpěvákovi Chrisi de Burghovi (64), jenž je autorem nezapomenutelného hitu The Lady in Red, ale sudičky jí daly do vínku navíc výjimečné kouzlo osobnosti a takový půvab, že se v roce 2003 stala dokonce nejkrásnější ženou světa.

Rosanna se narodila v roce 1984 v irském Dublinu. Nebyly jí ještě ani dva roky, když se v rádiích začala hrát píseň s názvem ‚For Rosanna‘, kterou pro ni její otec napsal. Blondýnka s půvabnou tvářičkou vystudovala soukromou dívčí školu v Glenageary a později i sociologii a historii umění na univerzitě v Dublinu. Rosanna navíc dorostla do výšky 178 centimetrů, a tak měla dveře do modelingového světa otevřené.

Jako osmnáctiletá se stala irskou královnou krásy, aby se o pár měsíců později mohla stát Miss World. Vloni se dokonce svlékla pro německý Playboy a zářila na obálce říjnového čísla německého vydání tohoto časopisu.

Tentokrát se Rosanna odhalila znovu, ale pouze pro valentýnskou kampaň spodního prádla značky Brown Thomas.

Reklama

Další články

Načítám