Hlavní obsah
Článek

Známý travesti umělec David Turek vystupující pod uměleckým jménem Naděžda Krupská se rozhodl pro další tetování. Super.cz byl u toho, a tak jsme možná viděli i víc, než jsme chtěli. Nepříjemné byly už zvuky elektrické jehly, jimiž si nechal na paži vytetovat houslový klíč.

Probrali jsme i fakt, že David po úspěšném shození nadváhy opět nabírá. "Mám nahoře zase dvacet kilo. Musím s tím něco dělat, objednal jsem se na power plate a začnu zase s dietou. Jinak by mi z mého houslového klíče mohla vzniknout notová osnova," smál se David, tedy v danou chvíli Naděžda.

"My travesti umělci jsme jako kinder vajíčka. Když se doma svlékneme, vypadne na vás ohromné překvapení," vysvětloval David, proč jsou jeho tetování pánská, i když na pódiu vystupuje převlečený za ženu a pořídil si k tomu dokonce silikonové poprsí.

Objasnil i to, proč si jako nový motiv vybral právě houslový klíč. "Zpívám, předělám písničky známých zpěvaček a řekl bych, že teprve v mém podání mají pořádné koule. Takže čekám, až dostanu nějakou hudební cenu a k tomu houslový klíč patří," smál se David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám