Hlavní obsah
Článek

Souboj o nejkrásnější dívku internetu vrcholí. Na řeckém ostrově Kos se v těchto dnech koná soustředění druhé největší soutěže krásy v Česku iMiss.

A už zde se rozdávají první ocenění. Dvaadvacetiletá černovláska z Ostravy a finalistka internetové soutěže krásy Veronika Kozielová se může pochlubit dílčím titulem iMiss Greece. Sličná Veronika si totiž svými půvaby získala sympatie místních obyvatel i reportérů z celého Řecka.

Všechny dívky se v Řecku pilně připravují na slavnostní finálový večer. Mezi finalistkami jsou letos i dívky, které jako by z oka vypadly Jitce Nováčkové (31) a Andree Verešové (43).

Teprve šestnáctiletá Andrea Žiačiková z Brna je věrnou kopií zasloužilé modelky, předčí ji dokonce i svými křivkami. Šárka Mohorková by zase mohla dělat záskoky za Jitku Nováčkovou, které je až neskutečně podobná.

Kromě opalování a koupání absolvují všechny dívky přípravy choreografií přehlídek, focení, natáčení a mediální školení s moderátorkou Nikol Moravcovou (36). Ta se soutěží spolupracuje už několik let a letos poprvé předává vlastní zkušenosti mladším kráskám.

„Soutěž je mi sympatická tím, že se jí může zúčastnit kterákoliv holka bez ohledu na věk, národnost nebo výšku," míní Moravcová, která sama přiznává, že mezi její favoritky patří finalistka číslo 5 Narantuya Dashbayar – exotická kráska z Mongolska, která žije v Litoměřicích.

O tom, která dívka se stane v pořadí sedmou vítězkou soutěže iMiss, se rozhodne už 20. září v neobvyklých prostorách odsvěceného kostela přestavěného na stylový klub Temple nedaleko Staroměstského náměstí.

Reklama

Další články

Načítám