Hlavní obsah
Článek

Dramatická hádka, vzpomínky na chvíle štěstí, sexy tanečníci a v hlavní roli božsky vypadající r'n'b diva. To není děj nového klipu Beyoncé Knowles (42), ale Moniky Bagárové (29), která bývá k americké zpěvačce často přirovnávána. Právem, talentovaná Češka je sedmnáctinásobné držitelce prestižního ocenění Grammy nápadně podobná nejen svým půvabem, ale i tvorbou. K novému singlu Let Me Love U, který bude mít premiéru už tento čtvrtek na Valentýna, natočila klip, za který by se nemusela stydět ani její slavnější kolegyně.

Monika Bagárová není na hudební scéně žádným nováčkem. Stojaté vody českého r'n'b rozvířila už svým debutem Shining a o tom, že bez povšimnutí nezůstane ani její druhá deska, svědčí aktuální singl Let Me Love U, který její vydání avizuje. Proměny z nesmělé teenagerky v dospělou ženu si totiž nelze nevšimnout.

„O tom, jak by měla píseň znít i vypadat, jsme měli od začátku jasnou představu. Nechtěla jsem žádné ‚home-made video‘, ale klip, který bude srovnatelný se zahraniční produkcí,“ říká zpěvačka, která v Let Me Love U spojila své síly i hlas se slovenským rapperem Mišom Bielym, který je známý spoluprací se slovenskou Slavicí Tinou, nebo loňským vítězem MTV Award Majkem Spiritem.

„V hudbě nedělám kompromisy. Když natáčím klip, chci, aby byl dokonalý nejen hudebně, ale i vizuálně.  U Let Me Love U to mimo jiné znamenalo hodiny tvrdé dřiny v Hip Hop Fakultě Johnnyho Perfekta a Lady Mel, ale vyplatilo se. S výsledkem jsem moc spokojená a pevně věřím, že se bude líbit i ostatním,“ svěřila se Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám