Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovský úspěch s letním číslem plavkového vydání Sports Illustrated nyní možná ještě překoná stejná modelka, která se objevila na jeho titulní straně. Americký modelingový objev posledních let Kate Upton (20) má tu čest zdobit i obálku zimního vydání a na snímcích nafocených k této příležitosti je snad ještě víc sexy než kdykoli dřív. Obětovala tomu ale hodně, svlékat se musela při teplotě dosahující až mínus třiceti stupňů Celsia!

Stejně jako minule i nyní visí několikametrový billboard obálky časopisu v New Yorku před studiem Davida Lettermana, v jehož talk show byla Kate znovu hostem.

Kate je na ní zobrazena pouze v dolním dílu bikin a rozepnuté péřové bundě s kožešinovou kapucí na hlavě. Modelka si navíc kapuci drží tak rafinovaně, že je téměř k nevíře, že je její bujný dekolt skutečně bez jakéhokoli zásahu či vylepšení. K nevíře je ale i prostředí, kde byly snímky pořízeny, fotilo se totiž na ledem a sněhem pokryté Antarktidě.

Modelka navíc tentokrát odhodila stud a následně i bundičku s dolním dílem plavek, aby si přes sebe přehodila pouze bílou šálu. Výjimečně odvážný snímek je rovněž součástí focení pro slavný časopis a Kate se tak zařadila mezi skutečné topmodelky současnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám