Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) je až po uši v hubnoucí mánii. Začala kvůli tomu, aby vypadala dobře v plavkách na dovolené, ale už to skutečně přehání. "Ještě to chce dvě kila dolů," říká pokaždé, když se potkáme a pokaždé je ještě o něco vychrtlejší. Je to mentální anorexie?

"Z mentální anorexie mě moje okolí i další lidi podezřívají už od mých patnácti," mávla rukou Agáta na dotaz, zda už ji její blízcí neposílají na psychiatrii, aby se s touto diagnózou léčila.

"Já ale nebyla pořád hubená. Měla jsem dokonce období, a nešlo o těhotenství, kdy jsem vážila sedmdesát kilo. A to je i při výšce 177 centimetrů na modelku trochu dost. Tehdy jsem hodně kalila a byla celá taková velká," vzpomínala.

Agátě se dlouho nechtělo prozradit, jaká je vlastně její vysněná váha. "Nechci to říkat, protože pak mi píšou maminky holek, kterým se líbím a chtějí vypadat jako já, že je navádím k hubnutí. Ale dobře, řeknu to. Je to třicet kilo," šokovala.

To by pak na pláži možná opravdu upoutala pozornost každého. "Ale možná na tu dovolenou stejně nakonec nepojedeme. Nemáme hlídání, tak leda s Kryšpínem, anebo někam na kratší dobu. Teď začal chodit do školky a už když ho celý den nevidím, stýská se mi. Delší dobu bych to bez něj nevydržela," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám