Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlépe oblečené ženy na předávání hudebních cen Grammy 2013 měly většinou jedno společné. Odhalily svou kůži, ale to nejdůležitější zároveň zůstalo skryto.

Asi nejlépe se to povedlo Kelly Rowland. Zpěvačka se ukázala po vystoupení na americkém Super Bowlu v tom nejlepším světle. Její šaty z jarní kolekce Georges Chakra měly chytře geometricky sestavené ostré výřezy, které toho hodně odhalovaly, zároveň šaty díky siluetě mořské panny vypadaly velmi elegantně.

Také Taylor Swift, která byla nominována hned ve třech kategoriích, vypadala sofistikovaně a sexy v říze v antickém stylu z jarní kolekce 2013 od J. Mendela.

Největší pozornost ale ukradla Rihanna (36), která do Staples Center v Los Angeles v neděli večer nakráčela ve skvostné róbě Azzedine Alaia s dlouhou vlečkou, která v chůzi snově vlála.

Stejného, původem tureckého návrháře zvolila také Alicia Keys. Její černé šaty šikovně umravnily ženské křivky a zkřížený živůtek z krokodýlí kůže upozornil na přednosti nositelky.

Více o módních skvostech Grammy 2013 se dozvíte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám