Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladý herecký talent Jennifer Lawrence (22) sice zažívá velmi úspěšný rok po kariérní stránce, ale jinak se jí trapasy lepí na paty. V pátek si dokonce nedobrovolně zahrála na Popelku, když na ulici nečekaně ztratila svůj střevíček. Jennifer se vyzula lodička na vysokém podpatku a herečka nebyla schopná situaci dobře ustát. Následoval moment, kdy se skácela k zemi a marně se chytala bodyguardů, kteří tak předvedli své značně zpomalené reflexy.

Herečka ze snímků Hunger Games, Do morku kosti nebo Terapie láskou odcházela z akce Silver Linings Playbook Dinner v londýnském Little House. Tentokrát se jí nevyplatily vysoké podpatky na lodičkách Jimmy Choo.

Jen před dvěma týdny se jí přitom přihodilo něco ještě mnohem horšího. Během udělování filmových cen Screen Actors Guild Awards jí kdosi nohou od židle stoupl na její krásné večerní šaty od Christiana Diora, když si šla na pódium pro jednu z cen. Jennifer si róbu roztrhla těsně pod zadečkem a měla co dělat, aby vůbec celou situaci ustála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám